Info

In het dagelijks leven ben ik vrolijk en sociaal ingesteld. Gedreven, optimistisch, nuchter, verstandig en hou – vanzelfsprekend – van gezelligheid. Aan het werk ben ik serieus en kan ik zakelijk en commercieel zijn. Ik kan goed in teamverband samenwerken, maar ook zelfstandig ben ik erg productief. Ik zie uitdagingen in het bedenken, ontwikkelen en uitwerken van concepten, middelen en producten.

Hoofdzakelijk ligt mijn passie bij design. Maar mijn hart gaat sneller kloppen als het totaalplaatje marketing en communicatie technisch ook klopt. Conceptontwikkeling is mij niet vreemd en heb inmiddels een ruime ervaring met cross mediale communicatie en campagnes. Designtrends en ontwikkelingen in de mediawereld inspireren mij elke dag.

Mijn ervaring en kennis komt van oorsprong van offline media maar werd al snel uitgebreid met online media. Ik ben erg gedreven, enthousiast en heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik kan perfectionistisch en kritisch zijn. Ook het helpen en ondersteunen van mensen om mij heen doe ik graag. Daarnaast behoren last-minute werk en verzoeken tussendoor nou eenmaal bij het vak, ook die servicegerichtheid zit in mij.

Wil je meer weten over mij, of heb je mogelijk (leuk) werk? Stuur een mailtje naar peter@studiopierre.nl

Contact

peter@studiopierre.nl

Studio Pierre
Prunusstraat 15
5061 AR Oisterwijk