Info

In het dagelijks leven ben ik vrolijk en sociaal ingesteld en kom makkelijk met mensen in contact. Gedreven, optimistisch, slim en gezellig plus een goed gevoel voor humor.

Aan het werk ben ik serieus en kan ik zakelijk en commercieel zijn. Ik kan erg goed (in teamverband) samenwerken, maar ook zelfstandig ben ik erg productief. Ik zie uitdagingen in het bedenken, ontwikkelen en uitwerken van nieuwe concepten, middelen en producten. Zowel op het gebied van creatieve, grafische ontwerpen als op strategisch gebied als het gaat om marketing en communicatie. Conceptontwikkeling en werken aan crossmediale communicatie en campagnes is mij dan ook niet vreemd. De wereld, online (social) media en ontwikkelingen en trends inspireren mij elke dag. Mijn eerste ervaring en kennis komt van oorsprong van offline media maar is inmiddels al geruime tijd uitgebreid met veel kennis en ervaring voor online media. Ook de ontwikkelingen in online toepassingen, social media, en mobiele toepassingen houden mij bezig. Ook daarvoor heb ik inmiddels mijn kwaliteiten kunnen inzetten.

Ik ben erg gedreven en enthousiast en heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als ik iets doe wil ik het ook graag goed doen voor de beste resultaten. Ik kan perfectionistisch en kritisch zijn. Tevens is werken volgens planningen en afspraken voor mij geen probleem, ik kan geconcentreerd werken en ben stressbestendig.

Wil je meer weten over mij, of heb je mogelijk (leuk) werk? Stuur een mailtje naar peter@studiopierre.nl

Contact

Klik hier voor Ā uitgebreide contactinformatie.